Selecteer een pagina
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

De basis voor een succesvolle online business begint bij het in kaart brengen van de doelen en de doelgroep(en). Maar ook door uit te zoeken wat de klanten willen en welke boodschap zij willen horen. Breng in kaart wat de authentieke merkboodschap is waardoor je een uniek verhaal vertelt. Vanuit hier start de weg naar een succesvolle business. Als jij namelijk niet weet voor wie jouw product/dienst is, kun je net zo goed niets communiceren. Midden in een grote stad gaan roepen dat je verse vis verkoopt als iedereen die voorbij loopt net heeft gegeten of zelfs helemaal geen vis lust, is ook geen succes.

Deze mini-cursus is voor iedereen die graag met zijn/haar website aan de slag willen maar geen idee hebben waar ze moeten beginnen. Start altijd met het in kaart brengen van deze basis. Dit zorgt ervoor dat je gaat nadenken over de richting waar je heen wilt, met het bedrijf maar ook met je eigen persoonlijke leven.

Hieronder staat het werkboek wat hoort bij deze mini-cursus. Je kunt het beter gelijk even opslaan. Maar nog beter is om het uit te printen, dan kan je er al jouw gedachtenspinsels erin kladderen. Als je de cursus volgt zie he vanzelf wanneer je het werkboek kunt gebruiken. Veel succes! 

Als iemand vol vertrouwen in de richting van zijn dromen gaat en het leven durft te leven dat hij zich voorstelt, zal hij een succes hebben dat hij nooit had verwacht.

Henry David Thoreau

Schrijver