Selecteer een pagina
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Yes, de eerste stap naar een succesvolle website is gezet! Wat goed! Ik weet dat online marketing, seo en conversieoptimalisatie niet jouw vakgebieden zijn. Daarom krijg je alles op een makkelijke en leuke manier uitgelegd. Samen gaan we het doen! Vanaf nu ontvang je iedere maandagochtend een mail met de opdracht van die week. Die opdracht hoort bij de module die we die week behandelen. Het is van belang dat je de opdrachten echt uitvoert, want aan alleen kennis heb je niks. Het is de bedoeling dat je het echt in de praktijk gaat brengen. En lukt het een keer een week niet om de module helemaal af te ronden, geen paniek. De training blijft een jaar toegankelijk voor je. Probeer wel zoveel mogelijk de opdrachten uit te voeren, alleen dan kan je in 10 weken een succesvolle website ontwikkelen.

Als je vragen hebt mag je mij mailen op info@onlinebusinessfactory.nl. Ik sta 3 dagen in de week voor je klaar (maandag, woensdag en vrijdag) om jouw vragen te beantwoorden.

Het is mijn missie om van jouw website een succes te maken. En door het volgen van deze training en het uitvoeren van de opdrachten staat niks je nog in de weg! Iedereen kan een succesvolle website opzetten, ook jij! Door iedere stap te zetten van deze training kom je stapje-voor-stapje dichter bij jouw droomdoelen.

Een reis van 1.000 mijl begint bij de eerste stap!

Mahatma Gandhi

Leider in de Indiase onafhankelijkheidsstrijd